Преслава призна за най-големия  си кошмар, случил й се на

...
<br
>Преслава призна за най-големия  си кошмар, случил й се на
Коментари Харесай

Шок и ужас: Преслава още не може да се отърси от кошмара на Коледа!


Преслава призна за най-големия  си призрачен сън, случил й се на Рождество Христово

Топ певицата на „ Пайнер “ още помни онази Коледа, която за нея ще си остане шокираща. Била дребна и с родителите си украсили елхата. Те си легнали да спят, само че тя намерила някакви свещи и решила да ги възпламени, като ги закрепила на завесите. И станало, каквото станало. Лумнал пожар.

„ Добре, че татко ми скочи незабавно и той се оказа в ролята на избавител пожарникар. Успя да загаси пожара и не станаха огромни пакости, домът ни оцеля “, спомня си още за преживения смут поп фолк звездата.

Въпреки този случай, който не може да не помни толкоз години, Преслава обича Коледа и да украсява елхата. Прави го не толкоз за щерка си, която е още дребна,  а за себе си.

Малката Паола обаче има вяра в дядо Коледа и си желае подаръците от него.

Любимката на почитателите признава, че тя е по-строгия родител. Въпреки че обича детето си, тя желае да го възпита като добър човек.

Но най й се къса сърцето, когато оставя дребното си момиченце, с цел да върви на участия.

„ Когато стартира да се гримирам, схваща. Започва да ме прегръща, да ме стиска, не желае да ме пуска, изпада в рецесия. Къса ми се сърцето.Въпреки че в никакъв случай не я оставяме сама “, признава болката си фолкаджийката.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР